Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Το Gmail ξεπέρασε το Hotmail

Μπορεί το Gmail να θεωρείται εδώ και χρόνια από πολλούς η Νο1 υπηρεσία e-mail, τα νούμερα, όμως, δεν συμφωνούσαν μέχρι τώρα μαζί τους. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τα δεδομένα του Οκτωβρίου 2012 που συνέλεξε η εταιρεία ComScore που μετρά την κίνηση στο διαδίκτυο, το Gmail ξεπέρασε για πρώτη φορά το Hotmail.

Ειδικότερα, η υπηρεσία της Google είχε για τον συγκεκριμένο μήνα 287,9 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες παγκοσμίως, τη στιγμή που η αντίστοιχη της Microsoft έφτασε τα 286,2 εκατομμύρια. Στην τρίτη θέση βρέθηκε η πάλαι ποτέ κραταιά Yahoo!, με 281,7 εκατομμύρια επισκέπτες. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η Yahoo ηγείται στην αγορά των ΗΠΑ με 76,7 εκ. χρήστες, σε σχέση με τα 69,1 εκ. του Gmail και τα μόλις 35,5 εκ. του Hotmail.

Τα ευρήματα αυτά φαίνεται πως βάζουν τέλος σε μια άτυπη διαμάχη για το ποιος έχει την κυριαρχία στην παγκόσμια αγορά των e-mail υπηρεσιών. Το καλοκαίρι η Google είχε ισχυριστεί ότι, βάσει των δικών της στατιστικών, το Gmail ήταν η δημοφιλέστερη υπηρεσία, αλλά μέχρι τώρα η εταιρεία δεν είχε την στήριξη δεδομένων από κάποιον τρίτο.

Πηγή: http://www.freeweird.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε