Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Έκλεισε το Multirama στην Πάτρα λόγω εκκένωσης του κτιρίου Μαραγκόπουλου

Έκλεισε το Multirama στην οδό Αγίου Ανδρέου, καθώς το ιστορικό κτίριο Μαραγκόπουλου τίθεται προς πώληση από τους ιδιοκτήτες του. Στις βιτρίνες του κτιρίου οι πελάτες του Multirama ενημερώνονται ότι μπορούν στο εξής να εξυπηρετούνται από το Public στην οδό Ερμού. Η εκκένωση του κτιρίου ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες μέρες.

Η αλυσίδα διαθέτει, πλέον, μόνο ένα κατάστημα στην Αχαία, αυτό της οδού Μητροπόλεως στο Αίγιο καθώς πρόσφατα έκλεισε και το κατάστημα της στην Πατρών - Κλάους. Στο μεταξύ, το κτίριο Μαραγκόπουλου όπως είναι γνωστό διατίθεται για πώληση, ενοικίαση ή συνεκμετάλλευση με αγγελία που δημοσιεύεται στον αθηναικό Τύπο.

Σημειωτέον, για την εκ βάθρων ανακαίνιση του κτιρίου είχαν δαπανηθεί πολλά χρήματα από το κράτος στο πλαίσιο της Πάτρας - Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2006.

Το γεγονός αυτό αναφέρεται και στην αγγελία όπου, εκτός των άλλων, γίνεται λόγος για ένα κτίριο «πολυτελώς ανακαινισμένο». Το κτίριο είναι 1.500 τετραγωνικά μέτρα. Διαθέτει υπόγειο 500τ.μ., ισόγειο 600τ.μ., πατάρι 200τ.μ. και Α’ όροφο 200τ.μ.

Στην αγγελία χαρακτηρίζεται ως ιδανικό για αυτοτελές κατάστημα ή κτίριο γραφείων.

Πηγή: http://www.thebest.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε